Der Kreis - Kitchenart
17418
page-template-default,page,page-id-17418,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Der Kreis

Lid van Der Kreis

DER KREIS Keukenspecialist

DER KREIS_LOGO_DETOURHet logo van DER KREIS wijst u de weg naar de Keukenspecialist die aangesloten is bij DER KREIS, een samenwerkingsverband, waarbij in België en Luxemburg maar liefst 130 keukenspeciaalzaken zijn aangesloten.

U profiteert van hun kennis, ervaring en service! Samen met uw Keukenspecialist ontwerpt en realiseert u uw eigen keuken, waarin u zich thuis zult voelen. Uiteraard kunt u bij deze Keukenspecialist ook terecht, als u uw bestaande keuken wilt veranderen.

Uw Keukenspecialist zorgt voor een goed ontwerp, stipte levering en perfecte montage. Als partner binnen DER KREIS, een van de grootste samenwerkings verbanden met momenteel 2344 samenwerkende keuken speciaalzaken in Europa, is hij in staat om u ook in de toekomst met raad en daad en goede service van dienst te zijn.

Uw keukenspecialist

Stap voor stap zal de Keukenspecialist, samen met u, tot een aanvaardbaar plan te komen, rekening houdend met uw wensen en uw budget. Aan de hand van de afmetingen van uw keuken zal hij beginnen een schetsontwerp te maken, om tot een meer gedetailleerd plan te komen zal hij ter plaatse de ruimte in ogenschouw nemen.

 

 

De juiste maten, alsmede de plaats van aanwezige ramen, deuren, verwarmingselementen enz., worden door hem vastgelegd. Aan de hand van deze gegevens kan hij, samen met u, tot een definitief ontwerp komen en daarvan een goede tekening maken, zodat het u duidelijk wordt, hoe uw keuken er uit komt te zien.

Besluit u tot aankoop, dan begint voor hem het belangrijkste, want het bestellen van de diverse componenten van de keuken vereist grote nauwkeurigheid, alle aansluitpunten voor gas, water aan- en afvoer worden vastgelegd in een installatietekening. Voor het keukenwerkblad moet een tekening gemaakt worden, zodat het blad niet te lang of te kort, maar op de juiste maat geleverd wordt. Elke centimeter is bij de indeling van de keuken van belang. Gemaakte fouten hierbij leiden tot ergernis en vertraging. De overeengekomen levertijd moet nagekomen worden, alsmede de coördinatie van werkzaamheden bij de montage.

Na plaatsing van de keuken is het werk voor hem nog niet klaar. Hij controleert of de keuken gemonteerd en geïnstalleerd is volgens de gemaakte tekening. De werking van de apparatuur, alsmede de uitleg hiervan is eveneens zijn zorg. Daarna blijft hij u van dienst en kunt u altijd een beroep op hem doen.

www.keukenspecialisten.be